Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lost World: Jurassic Park

Jurassic Park 2
Film, 1997, 128 minuten
The Lost World: Jurassic Park
Vier jaar na het fiasco met de genetisch gefokte dinosaurussen van Jurassic Park maakt een miljonair bekend dat hij in het geheim nog meer dinosaurussen heeft gefokt.
De film The Lost World: Jurassic Park is uitgebracht in 1997 en duurt 128 minuten. Jurassic Park brak veel records, waaronder box office-topper en bestverkochte film gedurende een dag. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Lost World: Jurassic Park op Moviemeter

Score: 3,05 van de 5

Vier jaar na de gebeurtenissen in de eerste Jurassic Park film verklapt John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een ander eiland was vol dino's. Deze zijn verder met rust gelaten, en Hammond is erg benieuwd naar de dieren in een natuurlijke omgeving. Het team gaat naar het eiland, waar ze er echter achterkomen dat ze niet de enige mensen op het eiland zijn.

The Lost World: Jurassic Park op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A research team is sent to the Jurassic Park Site B island to study the dinosaurs there, while an InGen team approaches with another agenda.

Acteurs in The Lost World: Jurassic Park

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie;Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals The Lost World: Jurassic Park

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Action Pack Saves Christmas
De Action Pack werkt samen met de Kerstman om het plan te dwarsbomen van de hebberige Peter van Pakkers om alle kerstvreugde in Vreugdveld te stelen.
The 6th Day
Een helikopterpiloot op de dodenlijst van een moorddadige magnaat weet levend te ontsnappen. Nadat de magnaat hem heeft gekloond, begint de strijd om zijn identiteit.
Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.