Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lucky One

Film, 2012, 100 minuten, 492.764 beoordelingen
The Lucky One
Oorlogsveteraan Logan gaat op zoek naar de vrouw achter de glimlach op de foto die zijn lot bepaalde tijdens zijn verblijf in Irak.
De film The Lucky One is uitgebracht in 2012 en duurt 100 minuten. Dit scenario, gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, heeft Zac Efron in de hoofdrol en Blythe Danner in een bijrol. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Lucky One op Moviemeter

De marinier Logan Thibault overleefde drie 'tours of duty' in Irak. Hij schrijft zijn geluk toe aan een foto van een vrouw die hij nog nooit eerder had ontmoet. Nu, wanneer hij eindelijk terug naar huis in North Carolina mag keren, besluit hij zijn geluksbrenger op te zoeken...

The Lucky One op IMDB

Score: 6 van de 10

A Marine travels to Louisiana after serving three tours in Iraq and searches for the unknown woman he believes was his good luck charm during the war.

Trailer

Acteurs in The Lucky One

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Lucky One

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

WHAT DID JACK DO?
Een rechercheur ondervraagt een aap die van moord wordt verdacht.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.