Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Main Event

Film, 2020, 103 minuten
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.
De film The Main Event is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. Seth Carr, Tichina Arnold en Adam Pally spelen in deze feelgoodfilm voor het hele gezin met WWE-superster The Miz. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The Main Event is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Main Event op IMDB

Score: 4,1 van de 10

After discovering a magical mask, an 11-year-old aspiring wrestler enters a competition to become the next WWE superstar.

Acteurs in The Main Event

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Main Event

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.