Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Main Event

Film, 2020, 103 minuten
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.
De film The Main Event is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. Seth Carr, Tichina Arnold en Adam Pally spelen in deze feelgoodfilm voor het hele gezin met WWE-superster The Miz. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The Main Event is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Main Event op IMDB

Score: 4,1 van de 10

After discovering a magical mask, an 11-year-old aspiring wrestler enters a competition to become the next WWE superstar.

Acteurs in The Main Event

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Main Event

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.