Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Main Event

Film, 2020, 103 minuten
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.
De film The Main Event is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. Seth Carr, Tichina Arnold en Adam Pally spelen in deze feelgoodfilm voor het hele gezin met WWE-superster The Miz. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The Main Event is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Main Event op IMDB

Score: 4,1 van de 10

After discovering a magical mask, an 11-year-old aspiring wrestler enters a competition to become the next WWE superstar.

Acteurs in The Main Event

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Main Event

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.
A Perfect Pairing
Een wijnmanager uit LA wil een ​​grote klant voor zich winnen en gaat werken op een Australische schapenboerderij, waar ze verliefd wordt op een ruige, mysterieuze man.
Katt Williams: World War III
Katt Williams steekt de draak met de waarheid, leugens, tekorten aan kippenvleugels en de oorlog tegen drugs. Deze enerverende stand-upspecial werd gefilmd in Las Vegas.
The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.