Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Man Who Would Be Polka King

Documentaire, 2009, 67 minuten
The Man Who Would Be Polka King
Deze openhartige documentaire laat zien hoe charmante entertainer Jan Lewan zijn investeerders voor miljoenen oplichtte via een ingewikkelde investeringszwendel.
De documentaire The Man Who Would Be Polka King is uitgebracht in 2009 en duurt 67 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.

The Man Who Would Be Polka King op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

Deze documentaire laat zien hoe de charmante entertainer Jan Lewan zijn investeerders voor miljoenen oplichtte via een ingewikkelde investeringszwendel. Centraal staan de paus, Ponzi en polka, als ongerijmd driemanschap. Jan Lewan is de motor die het echte centrum aandrijft: een bedwelmend, complex onderzoek van de Amerikaanse droom die fout is gegaan.

The Man Who Would Be Polka King op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A look at the rise and fall of band leader Jan Lewan, whose international Polka empire led to the greatest polka-related financial crime in history.

Trailer

Acteurs in The Man Who Would Be Polka King

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Man Who Would Be Polka King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.