Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Man Who Would Be Polka King

Documentaire, 2009, 67 minuten
The Man Who Would Be Polka King
Deze openhartige documentaire laat zien hoe charmante entertainer Jan Lewan zijn investeerders voor miljoenen oplichtte via een ingewikkelde investeringszwendel.
De documentaire The Man Who Would Be Polka King is uitgebracht in 2009 en duurt 67 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.

The Man Who Would Be Polka King op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

Deze documentaire laat zien hoe de charmante entertainer Jan Lewan zijn investeerders voor miljoenen oplichtte via een ingewikkelde investeringszwendel. Centraal staan de paus, Ponzi en polka, als ongerijmd driemanschap. Jan Lewan is de motor die het echte centrum aandrijft: een bedwelmend, complex onderzoek van de Amerikaanse droom die fout is gegaan.

The Man Who Would Be Polka King op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A look at the rise and fall of band leader Jan Lewan, whose international Polka empire led to the greatest polka-related financial crime in history.

Trailer

Acteurs in The Man Who Would Be Polka King

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Man Who Would Be Polka King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.