Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Many Faces of Ito

Tv-serie, 2017
The Many Faces of Ito
Een uitgebluste scenarioschrijfster van romantische comedy's achterhaalt de verhalen van vier vrouwen met liefdesverdriet door hen romantisch advies te beloven.
De tv-serie The Many Faces of Ito is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Many Faces of Ito op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Rio Yazaki is een schrijfster die bekend werd na het schrijven van een populaire tv-reeks. Ze is op zoek naar een onderwerp voor een nieuwe reeks, wanneer ze stuit op het verhaal van 5 doordeweekse vrouwen die elk problemen hebben met een man in hun leven. Tijdens de interviews met de vrouwen beseft Yazaki dat het niet enkel om dezelfde man gaat, maar ook dat ze hem persoonlijk kent.

The Many Faces of Ito op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Seijiro smiles a lot, wears patterned shirts, has his hair over his forehead like all cool boys do and generally has a large ego fed constantly and made larger by the number of women who clamour for his bad boys ways and supposed talent. He is simultaneously hooking up with half a dozen women who are all shocked that he is not a devoted gentleman to them. Rio is one such woman, but she has her own aspirations.

Acteurs in The Many Faces of Ito

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals The Many Faces of Ito

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.