Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mars Generation

Documentaire, 2017, 97 minuten
The Mars Generation
Deze film gaat over de geschiedenis en de toekomst van het reizen naar Mars. We zien interviews met experts en tieners die naar de rode planeet hopen te reizen.
De documentaire The Mars Generation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Bill Nye, Neil deGrasse Tyson en Michio Kaku geven hun kijk op ontdekkingsreizen in de ruimte. Genomineerd met een Emmy. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mars Generation op Moviemeter

Score: 2,96 van de 5

De film volgt een groep stagiaires in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar bij het US Space & Rocket Center. Ze bereiden zich voor om de engineers, astrofysici en astronauten van morgen te worden. Er wordt een kijkje gegeven in de architectuur van de moderne ruimtevaart in de publieke en private sector. De manier waarop de tieners progressie boeken om de nieuwe ruimte experts te worden weerspiegelt de ontwikkeling van de hedendaagse ruimte experts en bereidt hen voor op de meest uitdagende expeditie uit de mensheid. Daarnaast geeft het inzicht in de historische, filosofische en technologische implicaties van het worden van een multi-planetaire soort en laat zien dat Mars dichterbij is dan men denkt.

The Mars Generation op IMDB

Score: 6,5 van de 10

The Mars Generation is a movie starring Bob Behnken, Alayna Bidlack, and Niko Blanks. Aspiring teenage astronauts reveal that a journey to Mars is closer than you think.

Acteurs in The Mars Generation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Mars Generation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.