Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Matrix

Film, 1999, 136 minuten, 10.069.653 beoordelingen
The Matrix
Wat is de Matrix? Die vraag leidt computerhacker Neo naar een andere wereld en naar de verbluffende waarheid over de wereld zoals hij die kent.
De film The Matrix is uitgebracht in 1999 en duurt 136 minuten. Deze actiethriller van de Wachowski's met Keanu Reeves, Laurence Fishburne en Carrie-Anne Moss won vier Oscars. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Geestverruimend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Matrix op Moviemeter

De computerhacker Neo (Keanu Reeves) komt er achter dat het leven op aarde niets meer is dan een computersimulatie, opgezet door machines om de mensheid in bedwang te houden. Hij wordt door enkele vrijheidsstrijders uit deze "Matrix" gehaald, en samen met hen begint hij een strijd tegen de machines, om de mensheid haar vrijheid weer terug te geven.

The Matrix op IMDB

Score: 9 van de 10

A computer hacker learns from mysterious rebels about the true nature of his reality and his role in the war against its controllers.

Acteurs in The Matrix

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Matrix

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.