Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Matrix

Film, 1999, 136 minuten, 10.069.653 beoordelingen
The Matrix
Wat is de Matrix? Die vraag leidt computerhacker Neo naar een andere wereld en naar de verbluffende waarheid over de wereld zoals hij die kent.
De film The Matrix is uitgebracht in 1999 en duurt 136 minuten. Deze actiethriller van de Wachowski's met Keanu Reeves, Laurence Fishburne en Carrie-Anne Moss won vier Oscars. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Geestverruimend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Matrix op Moviemeter

De computerhacker Neo (Keanu Reeves) komt er achter dat het leven op aarde niets meer is dan een computersimulatie, opgezet door machines om de mensheid in bedwang te houden. Hij wordt door enkele vrijheidsstrijders uit deze "Matrix" gehaald, en samen met hen begint hij een strijd tegen de machines, om de mensheid haar vrijheid weer terug te geven.

The Matrix op IMDB

Score: 9 van de 10

A computer hacker learns from mysterious rebels about the true nature of his reality and his role in the war against its controllers.

Acteurs in The Matrix

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Matrix

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.
Daredevil
Een advocaat uit New York die als kind zijn gezichtsvermogen verloor en bovenmenselijke zintuigen ontwikkelde, wordt superheld om een machtig misdaadsyndicaat te bestrijden.
Heart of Stone
Een geheim agent van een schimmige wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker haar belangrijkste en gevaarlijkste wapen steelt.