Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mechanic

Film, 2011, 92 minuten, 976.771 beoordelingen
The Mechanic
Als zijn mentor wordt vermoord, traint eenzame huurmoordenaar Arthur Bishop de zoon van de man, Steve McKenna, als professionele huurmoordenaar.
De film The Mechanic is uitgebracht in 2011 en duurt 92 minuten. Jason Statham houdt een oogje op Ben Foster in deze actiefilm met Donald Sutherland. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mechanic op Moviemeter

Arthur Bishop (Jason Statham) is de beste elitemoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry (Donald Sutherland) wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry’s zoon Steve (Ben Foster) hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren.

The Mechanic op IMDB

Score: 6 van de 10

Follows an elite hit man as he teaches his trade to an apprentice who has a connection to one of his previous victims.

Acteurs in The Mechanic

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Mechanic

Taken

Taken

(2008)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Set Up

Set Up

(2011)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
The Victims' Game
Als een forensisch rechercheur met asperger een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.