Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

Le Memphis Belle, histoire d'une forteresse volante
Documentaire, 1944, 39 minuten
The Memphis Belle: A Story of a
Flying Fortress
In deze documentaire zien we hoe de bemanning van de B-17 Flying Fortress Memphis Belle zich voorbereidt op een strategisch bombardement boven Duitsland.
De documentaire The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress is uitgebracht in 1944 en duurt 39 minuten. In 2001 voegde de United States National Film Preservation Board deze documentaire toe aan het National Film Registry. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Documentary about the 25th and last bombing mission of a B17, the "Memphis Belle". The "Memphis Belle" took part in a great bombing raid on sub-pens in Wilhelmshafen, Germany. On their way they encounterd heavy AA fire and interceptors.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.