Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

Le Memphis Belle, histoire d'une forteresse volante
Documentaire, 1944, 39 minuten
The Memphis Belle: A Story of a
Flying Fortress
In deze documentaire zien we hoe de bemanning van de B-17 Flying Fortress Memphis Belle zich voorbereidt op een strategisch bombardement boven Duitsland.
De documentaire The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress is uitgebracht in 1944 en duurt 39 minuten. In 2001 voegde de United States National Film Preservation Board deze documentaire toe aan het National Film Registry. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Documentary about the 25th and last bombing mission of a B17, the "Memphis Belle". The "Memphis Belle" took part in a great bombing raid on sub-pens in Wilhelmshafen, Germany. On their way they encounterd heavy AA fire and interceptors.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.