Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories
Film, 2017, 112 minuten
The Meyerowitz Stories (New and Selected)
Wrok en rivaliteit voeren de boventoon als drie broers en zussen elkaar in New York ontmoeten vanwege hun prikkelbare, artistieke vader en zijn kleiner wordende erfenis.
De film The Meyerowitz Stories (New and Selected) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 112 minuten. Dustin Hoffman, Adam Sandler, Ben Stiller en Emma Thompson schitteren in dit drama van Oscar-genomineerde Noah Baumbach. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geestig, Cynisch, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Meyerowitz Stories (New and Selected) op Moviemeter

Score: 3,03 van de 5

Een van elkaar vervreemde familie komt samen in New York. Daar vieren ze het werk van hun artistieke vader dat tentoongesteld wordt in een retrospectief. Diens kinderen proberen om te gaan met hun bejaarde vader en met de invloed die hij op hen heeft.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) op IMDB

Score: 7,1 van de 10

An estranged family gathers together in New York for an event celebrating the artistic work of their father.

Acteurs in The Meyerowitz Stories (New and Selected)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Meyerowitz Stories (New and Selected)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.