Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories
Film, 2017, 112 minuten
The Meyerowitz Stories (New and Selected)
Wrok en rivaliteit voeren de boventoon als drie broers en zussen elkaar in New York ontmoeten vanwege hun prikkelbare, artistieke vader en zijn kleiner wordende erfenis.
De film The Meyerowitz Stories (New and Selected) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 112 minuten. Dustin Hoffman, Adam Sandler, Ben Stiller en Emma Thompson schitteren in dit drama van Oscar-genomineerde Noah Baumbach. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geestig, Cynisch, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Meyerowitz Stories (New and Selected) op Moviemeter

Score: 3,03 van de 5

Een van elkaar vervreemde familie komt samen in New York. Daar vieren ze het werk van hun artistieke vader dat tentoongesteld wordt in een retrospectief. Diens kinderen proberen om te gaan met hun bejaarde vader en met de invloed die hij op hen heeft.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) op IMDB

Score: 7,1 van de 10

An estranged family gathers together in New York for an event celebrating the artistic work of their father.

Acteurs in The Meyerowitz Stories (New and Selected)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Meyerowitz Stories (New and Selected)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.