Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories
Film, 2017, 112 minuten
The Meyerowitz Stories (New and Selected)
Wrok en rivaliteit voeren de boventoon als drie broers en zussen elkaar in New York ontmoeten vanwege hun prikkelbare, artistieke vader en zijn kleiner wordende erfenis.
De film The Meyerowitz Stories (New and Selected) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 112 minuten. Dustin Hoffman, Adam Sandler, Ben Stiller en Emma Thompson schitteren in dit drama van Oscar-genomineerde Noah Baumbach. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geestig, Cynisch, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Meyerowitz Stories (New and Selected) op Moviemeter

Score: 3,03 van de 5

Een van elkaar vervreemde familie komt samen in New York. Daar vieren ze het werk van hun artistieke vader dat tentoongesteld wordt in een retrospectief. Diens kinderen proberen om te gaan met hun bejaarde vader en met de invloed die hij op hen heeft.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) op IMDB

Score: 7,1 van de 10

An estranged family gathers together in New York for an event celebrating the artistic work of their father.

Acteurs in The Meyerowitz Stories (New and Selected)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Meyerowitz Stories (New and Selected)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.