Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Midnight Club

Tv-serie, 2022
The Midnight Club
In een ziekenhuis voor terminale tieners sluiten leden van een exclusieve club een ijzingwekkend pact: Wie als eerste sterft moet een teken sturen vanuit het graf.
De tv-serie The Midnight Club is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Een hartverscheurend drama van Mike Flanagan ('The Haunting of Hill House', 'Midnight Mass') en Leah Fong. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Midnight Club is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Midnight Club

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ind
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Midnight Club

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.