Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mind, Explained

La mente, en pocas palabras
Tv-serie, 2021
The Mind, Explained
Heb je je ooit afgevraagd wat er in je hoofd gebeurt? Van dromen tot angststoornissen, ontdek in deze verhelderende serie hoe je hersenen werken.
De tv-serie The Mind, Explained is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Oscarwinnares Emma Stone is de warme, vriendelijke gids in deze serie over de complexiteit van het menselijke brein. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mind, Explained op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Ever wonder what's happening inside your head? From dreaming to anxiety disorders, discover how your brain works with this illuminating series.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Mind, Explained

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.