Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mind, Explained

La mente, en pocas palabras
Tv-serie, 2021
The Mind, Explained
Heb je je ooit afgevraagd wat er in je hoofd gebeurt? Van dromen tot angststoornissen, ontdek in deze verhelderende serie hoe je hersenen werken.
De tv-serie The Mind, Explained is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Oscarwinnares Emma Stone is de warme, vriendelijke gids in deze serie over de complexiteit van het menselijke brein. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mind, Explained op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Ever wonder what's happening inside your head? From dreaming to anxiety disorders, discover how your brain works with this illuminating series.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Mind, Explained

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Antonio Machado. Los días azules
Deze documentaire duikt in de wereld van de beroemde Spaanse dichter Antonio Machado en verkent de plaatsen waar hij tijdens zijn leven woonde en werkte.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?