Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mind of a Chef

Tv-serie, 2016, 196.519 beoordelingen
The Mind of a Chef
Producer en presentator Anthony Bourdain gaat op zoek naar de creatieve en artistieke inspiratiebronnen van internationaal gerenommeerde chefs.
De tv-serie The Mind of a Chef is uitgebracht in 2016. Deze serie won meerdere Daytime Emmy's voor o.a. Beste kookprogramma en Beste tv-kok (Gabrielle Hamilton, David Kinch). Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Snedig, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mind of a Chef op IMDB

Score: 8 van de 10

Chef David Chang, along with his friends, explore, explain and enjoy food from around the world.

Acteurs in The Mind of a Chef

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Mind of a Chef

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.