Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Missing

The Missing Nu afspelen
3,5
Tv-serie, 2014, 30 beoordelingen
Tony (Golden Globe-winnaar James Nesbitt) en zijn vrouw Emily (Golden Globe-kandidate Frances O'Connor) zijn op vakantie in Frankrijk als hun zoontje verdwijnt. Een landelijke zoektocht naar de jongen levert niets op. Jaren later gaat Tony met nieuwe informatie opnieuw op zoek. The Missing speelt zich af in twee landen en tijdsperioden en is een aangrijpende emotionele thriller over de obsessieve zoektocht van een man naar zijn vermiste zoon.
Deze tv-serie is Spannend, Ontroerend

The Missing op Moviemeter


Het leven van Claire is gestopt sinds de verdwijning van haar zoontje Matteo en de babysitter. Gevlucht, ontvoerd of omgebracht? Marc, een speurder van het vasteland, tracht het mysterie op te lossen en stuit op oude familieruzies en nooit uitgevochten vetes.

The Missing op IMDB


"The Missing" follows Tony, played by James Nesbitt, as a man devastated by the abduction of his young son, Oliver, during a family vacation in France. He becomes a man obsessed, unable to ...

Acteurs in The Missing


Meer zoals The Missing


De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Andere Netflix suggesties voor jou
De kloof
Een rechtenstudente die werkt voor een strafpraktijk probeert een onschuldige man te verdedigen en raakt in de clinch met de officier van justitie.
8 februari 2016 | Tv-serie | 2014
Shadowhunters: The Mortal Instruments
4,00
Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.
15 januari 2016 | Tv-serie | 2016
Der Bestatter
Wanneer een voormalig rechercheur het begrafenisbedrijf van zijn vader overneemt, zetten vreemde sterfgevallen hem aan om opnieuw moordzaken te onderzoeken.
20 oktober 2015 | Tv-serie | 2016
Top of the Lake
3,95
Als de 12-jarige zwangere Tui zelfmoord probeert te plegen in een ijskoud Nieuw-Zeelands meer heeft rechercheur Robin Griffin een heleboel vragen voor het meisje.
9 oktober 2015 | Tv-serie | 2013
The Fall
4,35
Wanneer het onderzoek van de politie van Belfast naar een reeks moorden vastloopt, wordt hoofdinspecteur Stella Gibson opgeroepen om deze zaak verder te onderzoeken.
9 oktober 2015 | Tv-serie | 2014