The Missing

Tv-serie, 2019, 30 beoordelingen
The Missing
De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
De tv-serie The Missing is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. De serie kreeg een Emmy-nominatie voor Beste regisseur en Golden Globe-nominaties voor Beste miniserie en Beste actrice. Deze tv-serie is Spannend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Missing op Moviemeter

Het leven van Claire is gestopt sinds de verdwijning van haar zoontje Matteo en de babysitter. Gevlucht, ontvoerd of omgebracht? Marc, een speurder van het vasteland, tracht het mysterie op te lossen en stuit op oude familieruzies en nooit uitgevochten vetes.

The Missing op IMDB

Score: 8 van de 10

"The Missing" follows Tony, played by James Nesbitt, as a man devastated by the abduction of his young son, Oliver, during a family vacation in France. He becomes a man obsessed, unable to ...

Acteurs in The Missing

Meer zoals The Missing

Sherlock

Sherlock

(2017)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen. 
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.