Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Motive

Tv-serie, 2021
The Motive
In 1986 schiet een 14-jarige jongen in Jeruzalem zijn familieleden dood in bed. Er blijven vragen rondzingen. In deze docuserie komen insiders aan het woord.
De tv-serie The Motive is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geproduceerd en geregisseerd door het duo Tali Shemesh en Asaf Sudry, bekend van het bekroonde 'Death in the Terminal'. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Provocerend, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hebreeuws - Audiobeschrijving;Hebreeuws [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hebreeuws;Nederlands

Meer zoals The Motive

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.