Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Motive

Tv-serie, 2021
The Motive
In 1986 schiet een 14-jarige jongen in Jeruzalem zijn familieleden dood in bed. Er blijven vragen rondzingen. In deze docuserie komen insiders aan het woord.
De tv-serie The Motive is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geproduceerd en geregisseerd door het duo Tali Shemesh en Asaf Sudry, bekend van het bekroonde 'Death in the Terminal'. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Provocerend, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hebreeuws - Audiobeschrijving;Hebreeuws [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hebreeuws;Nederlands

Meer zoals The Motive

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.