Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mummy

Film, 2017, 110 minuten
The Mummy
Een naar schatten zoekende soldaat brengt een oude Egyptische prinses tot leven die al eeuwen wacht om wraak te nemen op een wereld die haar onrecht aandeed.
De film The Mummy is uitgebracht in 2017 en duurt 110 minuten. Tom Cruise en Jake Johnson spelen eigengereide grafrovers in deze remake van de klassieke monsterfilmserie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Mummy

Regisseur

Meer zoals The Mummy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.
Daredevil
Een advocaat uit New York die als kind zijn gezichtsvermogen verloor en bovenmenselijke zintuigen ontwikkelde, wordt superheld om een machtig misdaadsyndicaat te bestrijden.
Heart of Stone
Een geheim agent van een schimmige wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker haar belangrijkste en gevaarlijkste wapen steelt.