Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mummy

Film, 1999, 124 minuten, 4.846.815 beoordelingen
The Mummy
Als een team archeologen nietsvermoedend een vervloekte mummie doet herrijzen, moeten een avonturier en een onhandige egyptoloog de kwade geest tegenhouden.
De film The Mummy is uitgebracht in 1999 en duurt 124 minuten. Deze film met enge wezens schrok tijdens het openingsweekend de concurrentie af en belandde op de eerste plaats. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Onheilspellend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mummy op Moviemeter

Als straf voor het vermoorden van Pharaoh Seti en het slapen met zijn vriendin is de Egyptische priester Imhotep levend vervloekt en gemummificeerd... 1925. Na 3000 jaar komt in de legendarische dodenstad Hamunaptra het gemummificeerde lichaam van Imhotep, door toedoen van een groep schatgravers tot leven. De gevolgen hiervan zijn verschrikkelijk als de tien plagen van Egypte opnieuw lijken uit te breken, er mysterieuze zandstormen ontstaan en angstaanjagende figuren herrijzen uit de dood. De schatgravers moeten hun eigen huid zien te redden, maar tevens ligt het lot van de wereld in hun handen als ze de duistere krachten niet tegenhouden overal bezit van te nemen...

The Mummy op IMDB

Score: 7 van de 10

An American serving in the French Foreign Legion on an archaeological dig at the ancient city of Hamunaptra accidentally awakens a Mummy.

Acteurs in The Mummy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Mummy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 6th Day
Een helikopterpiloot op de dodenlijst van een moorddadige magnaat weet levend te ontsnappen. Nadat de magnaat hem heeft gekloond, begint de strijd om zijn identiteit.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Lesson Plan
Nadat een leraar overlijdt, neemt zijn vriend, een ex-agent, een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.
GodFather
De dood van een politieke leider leidt tot een machtsstrijd. Te midden van corruptie, hebzucht en bedrog, neemt een onwaarschijnlijke tegenstander het voortouw.
Slumberland
Een avontuurlijk jong weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.