Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Natural

Film, 1984, 137 minuten
The Natural
Een getalenteerde honkbalspeler die al heel wat heeft meegemaakt, gaat als 35-jarig 'groentje' aan de slag om een slecht presterend team er weer bovenop te krijgen.
De film The Natural is uitgebracht in 1984 en duurt 137 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Natural op IMDB

Score: 7,5 van de 10

An unknown comes out of seemingly nowhere to become a legendary player with almost divine talent.

Acteurs in The Natural

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Natural

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Burning Patience
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.