Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Negro Soldier

Documentaire, 1944, 40 minuten
The Negro Soldier
Met deze documentaire werden Afro-Amerikanen gestimuleerd om zich aan te melden bij het leger om voor Amerika te vechten in de Tweede Wereldoorlog.
De documentaire The Negro Soldier is uitgebracht in 1944 en duurt 40 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Negro Soldier op IMDB

Score: 6 van de 10

Documentary focusing on the contributions to the American war effort of African-American soldiers.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Negro Soldier

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.