Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The New Pope

Tv-serie, 2020
The New Pope
Nu de jonge paus is uitgeschakeld, stapt een nieuwe leider naar voren. Maar met leugens en verborgen agenda's beginnen de problemen van het Vaticaan pas.
De tv-serie The New Pope is uitgebracht in 2020. John Malkovich en Jude Law spelen in deze sequel van de bekroonde serie 'The Young Pope' van regisseur Paolo Sorrentino. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Offbeat, Provocerend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The New Pope

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The New Pope

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.