Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Night Comes for Us

Film, 2018, 120 minuten
The Night Comes for Us
Wanneer een elitaire triade-huurmoordenaar het leven van een meisje spaart tijdens een bloedbad, wordt hij het doelwit van moorddadige gangsters.
De film The Night Comes for Us is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Night Comes for Us is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Indonesisch, Aziatische actie, Vechtsport, Actiethriller.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Night Comes for Us op IMDB

Score: 7 van de 10

Ito (Joe Taslim), a gangland enforcer, caught amidst a treacherous and violent insurrection within his Triad crime family upon his return home from a stint abroad.

Acteurs in The Night Comes for Us

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Indonesisch [Origineel];Turks;Duits;Indonesisch - Audiodescriptie;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Indonesisch;Duits;Frans

Meer zoals The Night Comes for Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.