Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ninth Gate

Film, 1999, 133 minuten, 1.612.237 beoordelingen
The Ninth Gate
Vanwege een internationale speurtocht naar een zeldzaam boek komt een gewetenloze boekhandelaar terecht in een wereld van moord, bedrog en een satanische cult.
De film The Ninth Gate is uitgebracht in 1999 en duurt 133 minuten. Johnny Depp speelt de hoofdrol in deze Roman Polanski-thriller samen met de voor een Oscar genomineerde Frank Langella. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Onheilspellend, Duister, Spannend.
16 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ninth Gate op Moviemeter

Dean Corso, een boekendetective, gaat op zoek naar zeldzame boeken. Op een dag krijgt hij van een zekere Boris Balkan de opdracht om de echtheid van het 17e-eeuwse boek "De 9 Poorten" van het Rijk der Schimmen na te gaan. Er zijn over de hele wereld maar drie exemplaren van dit satanische boek overgeleverd, maar slechts één ervan heet authentiek te zijn. Wie het juist hanteert, zou in de mogelijkheid zijn de Duivel in hoogst eigen persoon op te roepen. Om de drie boeken - en in het bijzonder, de negen geheimzinnige gravures - met elkaar te vergelijken, reist Corso van New York naar Toledo, Parijs en Sintra in Portugal. Moord en dood blijken hem daarbij te achtervolgen, net als twee raadselachtige vrouwen. De ene, Mrs. Telfer, maakt ook jacht op het boek. De andere is een zeer vreemde vrouw, die hem steeds lijkt te beschermen.

The Ninth Gate op IMDB

Score: 7 van de 10

A rare book dealer, while seeking out the last two copies of a demon text, gets drawn into a conspiracy with supernatural overtones.

Acteurs in The Ninth Gate

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals The Ninth Gate

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Baratometrajes 2.0: El futuro del cine hecho en España
Onderzoek hoe sociale, politieke en economische factoren de Spaanse filmindustrie hebben gevormd en hoe ze iedereen beïnvloeden, van makers tot distributeurs.
Ana by Day
Als ze hoort dat ze een dubbelgangster heeft die haar leven heeft overgenomen, moet de jonge vrouw kiezen tussen haar eigen identiteit en haar nieuwe anonimiteit.
Don't Breathe 2
Een blinde veteraan traint zijn adoptiedochter om opgewassen te zijn tegen elk gevaar. Maar dan worden de twee overvallen door een wraakzuchtige figuur uit het verleden.
Curse of Chucky
Chucky, de angstaanjagende pop met de geest van een bekende seriemoordenaar, is terug: Nica ontvangt een mysterieus pakket, maar besteedt er weinig aandacht aan.