Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Nutty Professor

Film, 1996, 95 minuten
The Nutty Professor
Wanneer de stevige professor Sherman Klump tevergeefs indruk probeert te maken op een knappe studente, neemt hij beschaamd een flinke dosis van zijn nieuwe afslankdrankje.
De film The Nutty Professor is uitgebracht in 1996 en duurt 95 minuten. Eddie Murphy bewees dat hij het nog steeds in zich had in deze manische remake die op de 8e plek van dat jaar eindigde. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geschift, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Nutty Professor op Moviemeter

Score: 2,64 van de 5

Dr. Sherman Klump is een vriendelijke, briljante genetica professor die nogal last heeft van overgewicht. Wanneer de mooie Carla Purty (Jada Pinkett) op de universiteit les komt geven, wordt Sherman prompt straalverliefd en zoekt wanhopig naar middelen om zijn 200-kilo zware lichaam terug te brengen naar algemeen geaccepteerde normen en zo haar hart te winnen. Hij neemt een slok van zijn experimentele vetverminderende serum en verandert in Buddy Love, een gladde afgetrainde Don Juan. Helaas blijken zowel het serum als Buddy Love niet in de hand te houden te zijn en Sherman constateert tot zijn verschrikking dat hij een monster heeft gemaakt. Kan Sherman zijn afschuwelijke alter ego nog stoppen voor het te laat is, of wint Buddy de strijd?

The Nutty Professor op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Brilliant and obese scientist Sherman Klump invents a miraculous weight-loss solution. After a date with chemistry student Carla Purty goes badly, a depressed Klump tries the solution on himself. Though he instantly loses 250 pounds, the side effects include a second personality: an obnoxiously self-assertive braggart who calls himself Buddy Love. Buddy proves to be more popular than Sherman, but his arrogance and bad behavior quickly spiral out of control.

Acteurs in The Nutty Professor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals The Nutty Professor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.