Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Orbital Children

Tv-serie, 2022
The Orbital Children
Het is 2045. Twee kinderen geboren op de maan en drie kinderen geboren op de aarde proberen samen te overleven na een ongeluk met hun ruimtestation.
De tv-serie The Orbital Children is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. De scifiserie is gemaakt door Mitsuo Iso, regisseur van 'Dennou Coil' en van grote titels als 'Gundam' en 'Evangelion'. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Orbital Children op IMDB

Score: 7,2 van de 10

The story takes place in the year 2045 in outer space, where AI, the internet and social networking sites are widespread. A massive accident occurs on a newly opened Japanese commercial space station, and a group of children are left behind. With no hope of rescue from adults, their lifeline is a barely surviving narrowband, a social network, a free application of low-intelligence AI and a drone controlled by a AR-based mobile device called "Smart". Will they be able to use these tools to survive the crisis?

Acteurs in The Orbital Children

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans - Audiobeschrijving;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals The Orbital Children

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers. Hij ontdekt al gauw dat haar zeven boosaardige exen hun liefde in de weg zullen staan.
In Love and Deep Water
Romantiek, mysterie en chaos ontvouwen zich aan boord van een cruiseschip op weg naar de Egeïsche Zee wanneer een butler en een passagier proberen een vreemde moord op te lossen.