Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Orbital Children

Tv-serie, 2022
The Orbital Children
Het is 2045. Twee kinderen geboren op de maan en drie kinderen geboren op de aarde proberen samen te overleven na een ongeluk met hun ruimtestation.
De tv-serie The Orbital Children is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. De scifiserie is gemaakt door Mitsuo Iso, regisseur van 'Dennou Coil' en van grote titels als 'Gundam' en 'Evangelion'. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Orbital Children op IMDB

Score: 7,2 van de 10

The story takes place in the year 2045 in outer space, where AI, the internet and social networking sites are widespread. A massive accident occurs on a newly opened Japanese commercial space station, and a group of children are left behind. With no hope of rescue from adults, their lifeline is a barely surviving narrowband, a social network, a free application of low-intelligence AI and a drone controlled by a AR-based mobile device called "Smart". Will they be able to use these tools to survive the crisis?

Acteurs in The Orbital Children

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans - Audiobeschrijving;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals The Orbital Children

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
Cyberpunk: Edgerunners
In een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten wil een getalenteerde, maar roekeloze straatjongen een vogelvrij verklaarde huurling worden: een edgerunner.
Bee and PuppyCat
Op een betoverend magisch eiland beleven de impulsieve Bee en haar pluizige vriend vele avonturen terwijl ze voor een intergalactisch uitzendbureau werken.