Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Other Side of the Wind

Film, 2018, 122 minuten
The Other Side of the Wind
In deze film van Orson Welles heeft een legendarische regisseur op de laatste dag van zijn leven moeite met een nieuw project. Hij denkt na over zijn nalatenschap.
De film The Other Side of the Wind is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 122 minuten. De Hollywood-satire van Welles, die na 40 jaar werd voltooid, won in 2018 een award op het filmfestival van Venetië. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Other Side of the Wind is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Other Side of the Wind op IMDB

The story of a legendary director named J.J. "Jake" Hannaford, who returns to Hollywood from years of semi-exile in Europe, with plans to complete work on his own innovative comeback movie, also titled "The Other Side of the Wind".

Acteurs in The Other Side of the Wind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Other Side of the Wind

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
Every Day
Deze film is een bewerking van een bestseller en volgt een tiener die verliefd wordt op een dolende ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt.
The Boy
Een nanny wordt door een echtpaar aangenomen om op hun zoon te passen. Tot haar verbijstering blijkt de jongen een pop te zijn die de ouders als een echt kind behandelen.
Spangas In Actie
Als hun universiteit de deuren moet sluiten, bezetten studenten het gebouw. Ze weigeren te vertrekken, maar interne conflicten ondermijnen al snel hun protest.
Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.