Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Other Side of the Wind

Film, 2018, 122 minuten
The Other Side of the Wind
In deze film van Orson Welles heeft een legendarische regisseur op de laatste dag van zijn leven moeite met een nieuw project. Hij denkt na over zijn nalatenschap.
De film The Other Side of the Wind is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 122 minuten. De Hollywood-satire van Welles, die na 40 jaar werd voltooid, won in 2018 een award op het filmfestival van Venetië. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Other Side of the Wind is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Other Side of the Wind op Moviemeter

Score: 2,97 van de 5

Een negenenzestig jaar oude filmregisseur, Jake Hannaford, probeert hopeloos zijn carrière nieuw leven in te blazen. Hij heeft hierin weinig succes. Maar dan, op zijn zeventigste verjaardag, treft het noodlot hem daadwerkelijk. Hij komt om bij een auto-ongeluk. Hannaford was juist bezig met een filmproject, waarbij de hoofdrolspeler de productie verliet. Na de dood van Hannaford probeert men toch zijn film af te krijgen.

The Other Side of the Wind op IMDB

The story of a legendary director named J.J. "Jake" Hannaford, who returns to Hollywood from years of semi-exile in Europe, with plans to complete work on his own innovative comeback movie, also titled "The Other Side of the Wind".

Acteurs in The Other Side of the Wind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Other Side of the Wind

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.