Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Other Side of the Wind

Film, 2018, 122 minuten
The Other Side of the Wind
In deze film van Orson Welles heeft een legendarische regisseur op de laatste dag van zijn leven moeite met een nieuw project. Hij denkt na over zijn nalatenschap.
De film The Other Side of the Wind is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 122 minuten. De Hollywood-satire van Welles, die na 40 jaar werd voltooid, won in 2018 een award op het filmfestival van Venetië. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Other Side of the Wind is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Other Side of the Wind op Moviemeter

Score: 2,97 van de 5

Een negenenzestig jaar oude filmregisseur, Jake Hannaford, probeert hopeloos zijn carrière nieuw leven in te blazen. Hij heeft hierin weinig succes. Maar dan, op zijn zeventigste verjaardag, treft het noodlot hem daadwerkelijk. Hij komt om bij een auto-ongeluk. Hannaford was juist bezig met een filmproject, waarbij de hoofdrolspeler de productie verliet. Na de dood van Hannaford probeert men toch zijn film af te krijgen.

The Other Side of the Wind op IMDB

The story of a legendary director named J.J. "Jake" Hannaford, who returns to Hollywood from years of semi-exile in Europe, with plans to complete work on his own innovative comeback movie, also titled "The Other Side of the Wind".

Acteurs in The Other Side of the Wind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Other Side of the Wind

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.