Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Other Side of the Wind

Film, 2018, 122 minuten
The Other Side of the Wind
In deze film van Orson Welles heeft een legendarische regisseur op de laatste dag van zijn leven moeite met een nieuw project. Hij denkt na over zijn nalatenschap.
Deze film is Intellectueel

The Other Side of the Wind op IMDB

The story of a legendary director named J.J. "Jake" Hannaford, who returns to Hollywood from years of semi-exile in Europe, with plans to complete work on his own innovative comeback movie, also titled "The Other Side of the Wind".

Acteurs in The Other Side of the Wind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Other Side of the Wind

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Consumed
Jill Pollack weet alles van organiseren en helpt overspoelde families met zachte, maar dwingende hand om hun huis en leven op te schonen.
To Build or Not to Build
De acteur en ervaren vastgoedontwikkelaar Simon O'Brien gaat in de hele UK op zoek naar zelfstandigen die zelf hun eigen huis bouwen.
Medal of Honor
In deze docudramaserie zien we de inspirerende, waargebeurde verhalen van dappere militairen die zijn onderscheiden met een Medal of Honor.
Super Drags
In deze animatieserie voor volwassenen leiden drie homoseksuele collega's een dubbelleven als dragqueen-superhelden en beschermen de LGBTQ-community tegen boze vijanden.
Age of Tanks
In deze documentairereeks wordt de rol van militaire tanks in de geschiedenis en geopolitiek uitgediept, vanaf de Eerste Wereldoorlog tot in de 21e eeuw.