Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Other Woman

Film, 2009, 102 minuten, 1.069.038 beoordelingen
The Other Woman
Emilia wint het hart van haar knappe grote liefde, maar komt erachter dat de relatie nogal wat problemen met zich meebrengt.
De film The Other Woman is uitgebracht in 2009 en duurt 102 minuten. Oscar-winnaar Natalie Portman ervaart in dit intense drama dat op de tweede plaats komen allesbehalve leuk is. Deze film is Ontroerend, Hartverwarmend.

The Other Woman op Moviemeter

Emilia is een jonge vrouw die verliefd wordt op haar getrouwde baas Jack. Nadat Emilia zwanger wordt van hem, besluit Jack van zijn vrouw te scheiden en met Emilia te trouwen. Maar hun geluk is van korte duur: 3 dagen na de geboorte overlijdt hun dochter. Emilia is kapot van verdriet maar probeert niettemin de draad weer op te pikken. Ze doet hard haar best om een band te kweken met haar achtjarige stiefzoon William, maar Jacks jaloerse ex probeert elke poging daartoe te saboteren. Lukt het Emilia om haar leven weer op te rails te krijgen?

The Other Woman op IMDB

Score: 6 van de 10

A drama that details the story of a woman's difficult relationship with her stepson.

Acteurs in The Other Woman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Other Woman

The Reader

The Reader

(2008)

Eat Pray Love

Eat Pray Love

(2010)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.