Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Outsider

Film, 2017, 120 minuten
The Outsider
Een Amerikaanse krijgsgevangene in Japan betreedt de duistere wereld van de yakuza. In ruil voor zijn vrijheid sluit hij zich bij hen aan.
De film The Outsider is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 120 minuten. 'Land of Mine' van regisseur Martin Zandvliet werd in 2017 genomineerd voor een Oscar voor Beste buitenlandse film. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Outsider is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Donker.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Outsider op Moviemeter

2008. De wereldeconomie wordt getroffen door de ergste crisis sinds 1929. Slechts één man, een jonge handelaar, is de vermeende verantwoordelijke voor de eerste en meest extravagante in een reeks schandalen die de financiële markten over de hele wereld zal treffen: Jérôme Kerviel. Het grootste verlies van een bank in de historie (bijna 5 miljard euro) wordt ontdekt bij de Franse bank Société Générale en al snel toegeschreven aan de rustige, 31-jarige oud werknemer. Hij werd 8 jaar eerder aangenomen als eenvoudige kantoorbediende bij de bank maar niemand had kunnen voorspellen dat Jérôme zo snel zo ver zou gaan. Hij werd de ster van de beursvloer en stond bij zijn collega's bekend als 'de cash machine'.

The Outsider op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Outsider is a movie starring Jared Leto, Tadanobu Asano, and Kippei Shiina. An epic set in post-WWII Japan and centered on an American former G.I. who joins the yakuza.

Acteurs in The Outsider

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Outsider

Marseille

Marseille

(2018)

Triple Nine

Triple Nine

(2015)

The Duel

The Duel

(2016)

Mute

Mute

(2018)

Icarus

Icarus

(2017)

Damnation

Damnation

(2017)

6 Days

6 Days

(2017)

Collateral

Collateral

(2018)

Forgotten

Forgotten

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.