Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Outsider

Film, 2018, 120 minuten
The Outsider
Een Amerikaanse krijgsgevangene in Japan betreedt de duistere wereld van de yakuza. In ruil voor zijn vrijheid sluit hij zich bij hen aan.
De film The Outsider is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 120 minuten. 'Land of Mine' van regisseur Martin Zandvliet werd in 2017 genomineerd voor een Oscar voor Beste buitenlandse film. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Outsider is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Donker.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Outsider op Moviemeter

2008. De wereldeconomie wordt getroffen door de ergste crisis sinds 1929. Slechts één man, een jonge handelaar, is de vermeende verantwoordelijke voor de eerste en meest extravagante in een reeks schandalen die de financiële markten over de hele wereld zal treffen: Jérôme Kerviel. Het grootste verlies van een bank in de historie (bijna 5 miljard euro) wordt ontdekt bij de Franse bank Société Générale en al snel toegeschreven aan de rustige, 31-jarige oud werknemer. Hij werd 8 jaar eerder aangenomen als eenvoudige kantoorbediende bij de bank maar niemand had kunnen voorspellen dat Jérôme zo snel zo ver zou gaan. Hij werd de ster van de beursvloer en stond bij zijn collega's bekend als 'de cash machine'.

The Outsider op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Outsider is a movie starring Jared Leto, Tadanobu Asano, and Kippei Shiina. An epic set in post-WWII Japan and centered on an American former G.I. who joins the yakuza.

Acteurs in The Outsider

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Outsider

Solace

Solace

(2015)

Marseille

Marseille

(2018)

Risen

Risen

(2016)

Mute

Mute

(2018)

Icarus

Icarus

(2017)

Damnation

Damnation

(2017)

6 Days

6 Days

(2017)

Collateral

Collateral

(2018)

Forgotten

Forgotten

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.