Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Package

Film, 2018, 94 minuten
The Package
Nadat hun vriend een ongeluk heeft gehad tijdens de voorjaarsvakantie, zetten vier jongeren alles op het spel - zelfs hun waardigheid - om hem er weer bovenop te helpen.
De film The Package is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Deze komische film werd geproduceerd door Ben Stiller en de makers van Workaholics en geregisseerd door Jake Szymanski. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Package is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Package op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Vijf tieners gaan kamperen in de voorjaarsvakantie. Ze trekken de vrije natuur in, ver afgelegen van de bewoonde wereld. Ze drinken bier, halen grappen uit en plagen elkaar. Na een vervelend ongeluk begint een race tegen de klok om het meest waardevolle bezit van hun vriend te redden.

The Package op IMDB

Score: 5,5 van de 10

When a group of teenage friends go on a spring break camping trip, an unfortunate accident sets off a race against time to save their friend's most prized possession.

Acteurs in The Package

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Package

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.