Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Package

Film, 2018, 94 minuten
The Package
Nadat hun vriend een ongeluk heeft gehad tijdens de voorjaarsvakantie, zetten vier jongeren alles op het spel - zelfs hun waardigheid - om hem er weer bovenop te helpen.
De film The Package is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Deze komische film werd geproduceerd door Ben Stiller en de makers van Workaholics en geregisseerd door Jake Szymanski. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Package is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Package op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Vijf tieners gaan kamperen in de voorjaarsvakantie. Ze trekken de vrije natuur in, ver afgelegen van de bewoonde wereld. Ze drinken bier, halen grappen uit en plagen elkaar. Na een vervelend ongeluk begint een race tegen de klok om het meest waardevolle bezit van hun vriend te redden.

The Package op IMDB

Score: 5,5 van de 10

When a group of teenage friends go on a spring break camping trip, an unfortunate accident sets off a race against time to save their friend's most prized possession.

Acteurs in The Package

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Package

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.