Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Package

Film, 2018, 94 minuten
The Package
Nadat hun vriend een ongeluk heeft gehad tijdens de voorjaarsvakantie, zetten vier jongeren alles op het spel - zelfs hun waardigheid - om hem er weer bovenop te helpen.
De film The Package is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Deze komische film werd geproduceerd door Ben Stiller en de makers van Workaholics en geregisseerd door Jake Szymanski. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Package is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Package op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Vijf tieners gaan kamperen in de voorjaarsvakantie. Ze trekken de vrije natuur in, ver afgelegen van de bewoonde wereld. Ze drinken bier, halen grappen uit en plagen elkaar. Na een vervelend ongeluk begint een race tegen de klok om het meest waardevolle bezit van hun vriend te redden.

The Package op IMDB

Score: 5,5 van de 10

When a group of teenage friends go on a spring break camping trip, an unfortunate accident sets off a race against time to save their friend's most prized possession.

Acteurs in The Package

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Package

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.