Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Penalty

Documentaire, 2018, 86 minuten
The Penalty
Deze documentaire gaat over drie terdoodveroordeelden in Amerika. Ze zoeken gerechtigheid en beginnen aan een emotionele reis.
De documentaire The Penalty is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Intiem, Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Penalty

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Kaapa
Wanneer de naam van een jonge vrouw op een lijst van voortvluchtigen verschijnt, komt haar man in het vizier van een hardvochtige gangster en een genadeloze oorlog.
The Pledge
Een rechercheur gaat bijna met pensioen als een jong meisje vermoord wordt. Hij belooft haar ouders koste wat het wil haar moordenaar te vinden.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.