Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Pentaverate

Tv-serie, 2022
The Pentaverate
Een geheim genootschap beïnvloedt al eeuwen wereldgebeurtenissen, maar krijgt nu te maken met een interne dreiging. Kan een Canadese journalist hen redden, en de wereld?
De tv-serie The Pentaverate is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Gemaakt en geschreven door Mike Myers, die in de serie speelt met Keegan-Michael Key, Ken Jeong, Debi Mazar en anderen. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Pentaverate is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Pentaverate

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Pentaverate

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.
The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.