Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfect Date

Film, 2019, 90 minuten
The Perfect Date
Om geld voor zijn studie te verdienen, maakt een scholier een app waarmee mensen hem als nepdate kunnen inhuren. Maar als echte gevoelens opkomen, wordt het ingewikkeld.
De film The Perfect Date is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Romcom-charmeur Noah Centineo (To All the Boys I've Loved Before) speelt samen met Laura Marano (Austin & Ally). Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfect Date op IMDB

Dating can be fun yes, but is it always safe?

Acteurs in The Perfect Date

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Engels [Origineel];Turks
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals The Perfect Date

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.