Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfect Dictatorship

Film, 2014, 143 minuten, 98.660 beoordelingen
The Perfect Dictatorship
Een machtig televisieconcern aanvaardt een gigantische hoeveelheid smeergeld om via nepnieuws het imago van een beruchte, corrupte politicus op te vijzelen.
De film The Perfect Dictatorship is uitgebracht in 2014 en duurt 143 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfect Dictatorship op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Het machtigste Mexicaanse televisienetwerk TV MX onthult de betrokkenheid van gouverneur Carmelo Vargas bij misdaden en andere illegale zaken. Bezorgd om zijn politieke carrière besluit de gouverneur zijn imago op te schonen en sluit een geheime overeenkomst met de eigenaren van het televisiestation. En zo wordt door een tv-campagne het publieke beeld van de corrupte gouverneur veranderd in dat van een politieke ster.

The Perfect Dictatorship op IMDB

Score: 7 van de 10

TV MX, the most powerful Mexican Television Corporation, discloses a scandalous story involving Governor Carmelo Vargas in serious crimes and illicit business. Governor Vargas worried about...

Acteurs in The Perfect Dictatorship

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Arabisch;Turks

Meer zoals The Perfect Dictatorship

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.