Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfect Dictatorship

Film, 2014, 143 minuten, 98.660 beoordelingen
The Perfect Dictatorship
Een machtig televisieconcern aanvaardt een gigantische hoeveelheid smeergeld om via nepnieuws het imago van een beruchte, corrupte politicus op te vijzelen.
De film The Perfect Dictatorship is uitgebracht in 2014 en duurt 143 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfect Dictatorship op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Het machtigste Mexicaanse televisienetwerk TV MX onthult de betrokkenheid van gouverneur Carmelo Vargas bij misdaden en andere illegale zaken. Bezorgd om zijn politieke carrière besluit de gouverneur zijn imago op te schonen en sluit een geheime overeenkomst met de eigenaren van het televisiestation. En zo wordt door een tv-campagne het publieke beeld van de corrupte gouverneur veranderd in dat van een politieke ster.

The Perfect Dictatorship op IMDB

Score: 7 van de 10

TV MX, the most powerful Mexican Television Corporation, discloses a scandalous story involving Governor Carmelo Vargas in serious crimes and illicit business. Governor Vargas worried about...

Acteurs in The Perfect Dictatorship

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Arabisch;Turks

Meer zoals The Perfect Dictatorship

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.