Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfection

Film, 2019, 90 minuten
The Perfection
In deze complexe horrorthriller krijgt een voormalig muzikaal wonderkind weer contact met haar oude mentors, maar die zijn in de ban van een getalenteerde nieuwe pupil.
De film The Perfection is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Allison Williams (‘Get Out’) en Logan Browning (‘Dear White People’) spelen in deze originele film van Richard Shepard. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Perfection is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfection op IMDB

Score: 6,6 van de 10

When troubled musical prodigy Charlotte (Allison Williams) seeks out Elizabeth (Logan Browning), the new star pupil of her former school, the encounter sends both musicians down a sinister path with shocking consequences.

Acteurs in The Perfection

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals The Perfection

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Liebes Kind
Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.