Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfection

Film, 2019, 90 minuten
The Perfection
In deze complexe horrorthriller krijgt een voormalig muzikaal wonderkind weer contact met haar oude mentors, maar die zijn in de ban van een getalenteerde nieuwe pupil.
De film The Perfection is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Allison Williams (‘Get Out’) en Logan Browning (‘Dear White People’) spelen in deze originele film van Richard Shepard. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Perfection is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfection op IMDB

Score: 6,6 van de 10

When troubled musical prodigy Charlotte (Allison Williams) seeks out Elizabeth (Logan Browning), the new star pupil of her former school, the encounter sends both musicians down a sinister path with shocking consequences.

Acteurs in The Perfection

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals The Perfection

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.