Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Pianist

Der Pianist
Film, 2002, 149 minuten, 2.366.624 beoordelingen
The Pianist
De beroemde Poolse pianist Wladyslaw Szpilman tracht tijdens de Tweede Wereldoorlog de nazitirannie te overleven in dit drama dat is gebaseerd op zijn memoires.
De film The Pianist is uitgebracht in 2002 en duurt 149 minuten. Deze film won drie Oscars, onder andere die voor Beste regie voor Roman Polanski en Beste acteur voor Adrien Brody. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Somber, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Pianist op Moviemeter

Score: 4,19 van de 5

Op 23 september 1939 speelt de jonge pianist Wladyslaw Szpilman voor de radio 'Nocturne in d-mineur' van Frédéric Chopin. Door het lawaai van de bombardementen kan hij zichzelf nauwelijks horen. Een halfuur na afloop van dit optreden wordt de zaal van de Poolse omroep geraakt en is de radio definitief uit de ether. De gevolgen van de bezetting voor Warschau zijn afschuwelijk: het getto, de joodse opstand, de deportaties. Maar terwijl zijn volledige familie en vele vrienden worden uitgemoord, tracht Szpilman te overleven in de gehavende stad. Hij krijgt daarbij hulp van Poolse verzetsstrijders.

The Pianist op IMDB

Score: 8 van de 10

A Polish Jewish musician struggles to survive the destruction of the Warsaw ghetto of World War II.

Acteurs in The Pianist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Arabisch

Meer zoals The Pianist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.