Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Playlist

Tv-serie, 2022
The Playlist
In dit fictieve verhaal willen een Zweedse tech-ondernemer en zijn partners een revolutie ontketenen in de muziekindustrie met een legaal streamingplatform.
De tv-serie The Playlist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Met Edvin Endre, Christian Hillborg, Ulf Stenberg, Joel Lützow, Gizem Erdogan, Janice Kavander en Hanna Ardéhn. Geschikt voor alle leeftijden. The Playlist is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Playlist

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Zweeds - Audiodescriptie;Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals The Playlist

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.