Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Playlist

Tv-serie, 2022
The Playlist
In dit fictieve verhaal willen een Zweedse tech-ondernemer en zijn partners een revolutie ontketenen in de muziekindustrie met een legaal streamingplatform.
De tv-serie The Playlist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Met Edvin Endre, Christian Hillborg, Ulf Stenberg, Joel Lützow, Gizem Erdogan, Janice Kavander en Hanna Ardéhn. Geschikt voor alle leeftijden. The Playlist is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Playlist

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Zweeds - Audiodescriptie;Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals The Playlist

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Qala
Een getalenteerde, succesvolle zangeres wordt achtervolgd door haar verleden en gaat om met de druk van succes, de minachting van haar moeder, en haar eigen twijfels.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.