Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Pledge

Film, 2001, 123 minuten, 518.417 beoordelingen
The Pledge
Een rechercheur gaat bijna met pensioen als een jong meisje vermoord wordt. Hij belooft haar ouders koste wat het wil haar moordenaar te vinden.
De film The Pledge is uitgebracht in 2001 en duurt 123 minuten. Jack Nicholson, Benicio Del Toro en Patricia Clarkson spelen de hoofdrollen in deze thriller van regisseur Sean Penn. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Pledge op Moviemeter

De gepensioneerde agent Jerry Black belooft tijdens zijn laatste klus de moeder van een vermoord meisje de moordenaar te zullen vinden. Jerry denkt dat de politie de verkeerde heeft opgepakt, en ontdekt dat dit het derde incident is in korte tijd waarbij een jong, klein meisje het slachtoffer was. Hij koopt een oud tankstation in de buurt van de misdaden om zo naar een man te kunnen zoeken die in een zwarte stationwagon rijdt.

The Pledge op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The Pledge is a movie starring Jack Nicholson, Benicio Del Toro, and Patricia Clarkson. A retiring police detective pledges to catch the killer of a young child.

Acteurs in The Pledge

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals The Pledge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Lost City of Z
Aan het begin van de 20e eeuw raakt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett geobsedeerd door de zoektocht naar een mysterieuze oude beschaving in het Amazonegebied.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.