Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Politician

Tv-serie, 2020
The Politician
De rijke Payton weet al van kinds af aan dat hij president zal worden. Maar eerst moet hij door het verraderlijkste politieke landschap navigeren: de middelbare school.
De tv-serie The Politician is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Van makers Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan, met Ben Platt, Gwyneth Paltrow en Jessica Lange. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Politician is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Politician op IMDB

Payton Hobart, a student from Santa Barbara, has known since age seven that he's going to be President of the United States. But first he'll have to navigate the most treacherous political landscape of all: Saint Sebastian High School.

Acteurs in The Politician

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Politician

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.