Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Power of the Dog

Film, 2021, 128 minuten
The Power of the Dog
Een dominante maar charismatische rancher probeert de nieuwe vrouw van zijn broer en haar tienerzoon te intimideren, maar dan komen lang verborgen geheimen aan het licht.
De film The Power of the Dog is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 128 minuten. Oscar-winnaar Jane Campions geprezen western met Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons en Kodi Smit-McPhee. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Power of the Dog is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Intellectueel, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Power of the Dog

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Power of the Dog

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.