Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Film, 2021, 106 minuten
The Princess Switch 3: Romancing the Star
Koninklijke evenbeelden Margaret en Stacy vragen dappere dubbelganger Fiona en haar superknappe ex om hulp als er een kostbare kerstrelikwie wordt gestolen.
De film The Princess Switch 3: Romancing the Star is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 106 minuten. Vanessa Hudgens keert terug voor drie betoverende rollen in deze romcom-sequel met Remy Hii, Nick Sagar en Sam Palladio. Geschikt voor alle leeftijden. The Princess Switch 3: Romancing the Star is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Princess Switch 3: Romancing the Star

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Princess Switch 3: Romancing the Star

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.