Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Film, 2021, 106 minuten
The Princess Switch 3: Romancing the Star
Koninklijke evenbeelden Margaret en Stacy vragen dappere dubbelganger Fiona en haar superknappe ex om hulp als er een kostbare kerstrelikwie wordt gestolen.
De film The Princess Switch 3: Romancing the Star is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 106 minuten. Vanessa Hudgens keert terug voor drie betoverende rollen in deze romcom-sequel met Remy Hii, Nick Sagar en Sam Palladio. Geschikt voor alle leeftijden. The Princess Switch 3: Romancing the Star is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Princess Switch 3: Romancing the Star

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Princess Switch 3: Romancing the Star

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
LEGO Friends The Next Chapter – New Beginnings
De nieuwe vrienden kunnen de chaos van de eerste schooldag overleven en leren elkaar kennen door te bakken voor het Welcome to School Festival.