Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Princess Switch

Film, 2018, 102 minuten
The Princess Switch
Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.
De film The Princess Switch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 102 minuten. Vanessa Hudgens (High School Musical, Powerless) speelt een dubbelrol in deze film met Sam Palladio en Nick Sagar. Geschikt voor alle leeftijden.The Princess Switch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Princess Switch op IMDB

Score: 6 van de 10

A Chicago baker (V.Hudgens) is competing in a Christmas baking competition in Belgravia. There she bumps into the prince's fiancee. They look alike and switch for 2 days. "Life is what happens to you while you're busy making other plans."

Acteurs in The Princess Switch

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Princess Switch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.