Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Princess Switch

Film, 2018, 102 minuten
The Princess Switch
Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.
De film The Princess Switch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 102 minuten. Vanessa Hudgens (High School Musical, Powerless) speelt een dubbelrol in deze film met Sam Palladio en Nick Sagar. Geschikt voor alle leeftijden.The Princess Switch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Princess Switch op IMDB

Score: 6 van de 10

A Chicago baker (V.Hudgens) is competing in a Christmas baking competition in Belgravia. There she bumps into the prince's fiancee. They look alike and switch for 2 days. "Life is what happens to you while you're busy making other plans."

Acteurs in The Princess Switch

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Princess Switch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.