Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Princess Switch

Film, 2018, 102 minuten
The Princess Switch
Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.
De film The Princess Switch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 102 minuten. Vanessa Hudgens (High School Musical, Powerless) speelt een dubbelrol in deze film met Sam Palladio en Nick Sagar. Geschikt voor alle leeftijden.The Princess Switch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Princess Switch op IMDB

Score: 6 van de 10

A Chicago baker (V.Hudgens) is competing in a Christmas baking competition in Belgravia. There she bumps into the prince's fiancee. They look alike and switch for 2 days. "Life is what happens to you while you're busy making other plans."

Acteurs in The Princess Switch

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Princess Switch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.