Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Principal

Tv-serie, 2015
The Principal
De nieuwe rector van een beruchte, gewelddadige jongensschool besluit tot een radicale aanpak die leidt tot conflicten, met name als een leerling dood wordt aangetroffen.
De tv-serie The Principal is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Principal op Moviemeter

Score: 3,1 van de 5

Wanneer geschiedenisleraar Matt Bashir wordt gepromoveerd tot directeur van een beruchte jongensschool, besluit hij de gewelddadige scholieren hard aan te pakken. Zijn radicale optreden zorgt in eerste instantie voor veel tegenstand en brengt Matts persoonlijke leven in gevaar. Net op het moment dat er verbetering lijkt te komen in het gedrag van de jongens, wordt het lichaam van een zeventienjarige scholier gevonden op het terrein.

The Principal op IMDB

Score: 8 van de 10

When history teacher Matt Bashir is promoted to Principal of a notoriously violent Boys' school in Sydney's south-west suburbs, his radical approach brings him into conflict and leaves his ...

Acteurs in The Principal

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Principal

Rita

Rita

(2020)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Affair

The Affair

(2018)

Captive

Captive

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Slasher

Slasher

(2019)

Fauda

Fauda

(2020)

Trapped

Trapped

(2018)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.