Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Protector

Tv-serie, 2020
The Protector
Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.
De tv-serie The Protector is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Met Çagatay Ulusoy en Hazar Ergüçlü (Medcezir), Okan Yalabik (Magnificent Century) en Ayça Aysin Turan (Meryem). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Protector is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Protector op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The Protector is a TV series starring Çagatay Ulusoy, Ayça Aysin Turan, and Hazar Ergüçlü. Given mystical powers by a talismanic keepsake, a young man embarks on a quest to fight shadowy forces and solve a mystery from his past.

Acteurs in The Protector

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks [Origineel];Engels;Turks - Audiodescriptie;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals The Protector

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.