Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Protector

Tv-serie, 2018
The Protector
Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.
De tv-serie The Protector is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Met Çagatay Ulusoy en Hazar Ergüçlü (Medcezir), Okan Yalabik (Magnificent Century) en Ayça Aysin Turan (Meryem). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Protector is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Protector op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The Protector is a TV series starring Çagatay Ulusoy, Ayça Aysin Turan, and Hazar Ergüçlü. Given mystical powers by a talismanic keepsake, a young man embarks on a quest to fight shadowy forces and solve a mystery from his past.

Acteurs in The Protector

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks [Origineel];Engels;Turks - Audiodescriptie;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals The Protector

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.