Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Proud Valley

Film, 1940, 77 minuten
The Proud Valley
Nadat hij met zijn prachtige stem hun respect heeft gewonnen, voegt een Amerikaanse matroos zich bij een groep Welshe mijnwerkers die betere arbeidsomstandigheden willen.
De film The Proud Valley is uitgebracht in 1940 en duurt 77 minuten. Paul Robeson ('Show Boat') speelt de hoofdrol in dit sociaal vooruitstrevende Britse drama. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Proud Valley op IMDB

Score: 6,6 van de 10

In a Welsh coal mining valley, a young man with a beautiful singing voice is called upon to make the ultimate sacrifice when a pit disaster threatens.

Acteurs in The Proud Valley

Regisseur

Meer zoals The Proud Valley

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.