Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Pursuit of Happyness

Film, 2006, 117 minuten, 7.876.822 beoordelingen
The Pursuit of Happyness
Chris en zijn zoon worden uit huis gezet. Er breken moeilijke tijden aan wanneer Chris een onbetaalde stageplek bij een beursvennootschap accepteert.
De film The Pursuit of Happyness is uitgebracht in 2006 en duurt 117 minuten. Will Smith speelde in dit waargebeurde verhaal met zijn zoon Jaden die hier debuteerde. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Pursuit of Happyness op Moviemeter

Christopher Gardner heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat zijn vrouw hen heeft verlaten. Hij moet leven en zijn zoontje zien te verzorgen in de straten van San Francisco. Christopher blijft zoeken naar een baan totdat hij er eentje vindt bij een aandelenfirma. Het blijkt echter een onbetaalde stageplek met kans op een vaste baan. Het blijkt niet bepaald makkelijk je leven te verdelen tussen een aandelenfirma en een zwerversbestaan.

The Pursuit of Happyness op IMDB

Score: 8 van de 10

A struggling salesman takes custody of his son as he's poised to begin a life-changing professional endeavor.

Acteurs in The Pursuit of Happyness

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits

Meer zoals The Pursuit of Happyness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Invisible
Een detective die is geobsedeerd is door gerechtigheid, krijgt onverwachts hulp aangeboden door 'Invisible', een mysterieuze figuur uit de criminele onderwereld.
Amigos
Een man ontdekt twee dubbelgangers online en vindt nieuwe connecties in zijn leven en de liefde. Maar gevaar dreigt als een crimineel verleden aan het licht komt.
Murder Mystery 2
Nick en Audrey Spitz zijn hun eigen detectivebureau begonnen en halen een zaak binnen die hun carrière kan maken wanneer hun schatrijke vriend wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk.
Copycat Killer
Wanneer een reeks gruwelijke moorden een stad in rep en roer zet, bereidt een vastberaden aanklager zich voor op een kat-en-muisspel met een gevaarlijke manipulator.
Heaven and Hell: Soul Exchange
Het leven van een ambitieuze detective uit Tokio staat op zijn kop als haar ziel op mysterieuze wijze wordt verwisseld met die van een psychopathische seriemoordenaar.