Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Pursuit of Happyness

Film, 2006, 117 minuten, 7.876.822 beoordelingen
The Pursuit of Happyness
Chris en zijn zoon worden uit huis gezet. Er breken moeilijke tijden aan wanneer Chris een onbetaalde stageplek bij een beursvennootschap accepteert.
De film The Pursuit of Happyness is uitgebracht in 2006 en duurt 117 minuten. Will Smith speelde in dit waargebeurde verhaal met zijn zoon Jaden die hier debuteerde. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Pursuit of Happyness op Moviemeter

Christopher Gardner heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat zijn vrouw hen heeft verlaten. Hij moet leven en zijn zoontje zien te verzorgen in de straten van San Francisco. Christopher blijft zoeken naar een baan totdat hij er eentje vindt bij een aandelenfirma. Het blijkt echter een onbetaalde stageplek met kans op een vaste baan. Het blijkt niet bepaald makkelijk je leven te verdelen tussen een aandelenfirma en een zwerversbestaan.

The Pursuit of Happyness op IMDB

Score: 8 van de 10

A struggling salesman takes custody of his son as he's poised to begin a life-changing professional endeavor.

Acteurs in The Pursuit of Happyness

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits

Meer zoals The Pursuit of Happyness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.