Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Queen's Corgi

Film, 2019, 85 minuten
The Queen's Corgi
De geliefde hond Rex krijgt te maken met een jaloerse rivaal en Donald Trump, belandt in het asiel en gaat dan op zijn avontuurlijke weg terug naar Buckingham Palace.
De film The Queen's Corgi is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Queen's Corgi op IMDB

Score: 4,7 van de 10

The British monarch's (Dame Julie Walters') favorite dog gets lost from the palace and finds himself at a dog fight club. He then begins his long journey to find his way back home.

Acteurs in The Queen's Corgi

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands

Meer zoals The Queen's Corgi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Leslie Jones: Time Machine
In deze uitbundige, maar rauwe stand-upspecial neemt Leslie Jones haar evolutie als volwassene door, van pogingen om Prince te verleiden tot haar strijd tegen slaapapneu.
Vivir dos veces
Wanneer bij Emilio (Oscar Martínez) de ziekte van Alzheimer wordt vastgesteld, gaat hij met zijn gezin op zoek naar zijn jeugdliefde.
Todas las pecas del mundo
De 13-jarige José Miguel heeft niets met het WK van 1994, totdat hij beseft dat voetbal de enige manier is om het hart te veroveren van het meisje waarop hij verliefd is.
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.
Then Came You
Een hypochonder gaat de confrontatie met zijn angst voor de dood aan als een terminaal tienermeisje hem om hulp vraagt bij het afwerken van haar bucketlist.