Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rachel Divide

Documentaire, 2018, 104 minuten
The Rachel Divide
Rachel Dolezal, haar familie en haar critici praten over het nationale debat dat ontstond naar aanleiding van vragen over haar raciale identiteit.
De documentaire The Rachel Divide is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rachel Divide op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Rachel Dolezal haalde de krantenkoppen in 2015 toen haar biologische ouders onthulden dat ze blank was geboren maar zichzelf al jaren als zwart presenteerde. Het schandaal bracht haar ertoe uit haar rol te treden als hoofd van de NAACP. Ondanks de tegenwerking van het publiek en haar broer blijft Dolezal van mening dat zij een "transraciale" zwarte vrouw is.

The Rachel Divide op IMDB

Rachel Dolezal becomes an social phenomenon when she passes herself off as an African American and becomes the head of her local N.A.A.C.P. chapter.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Rachel Divide

Mitt

Mitt

(2014)

LoveTrue

LoveTrue

(2016)

Rodney King

Rodney King

(2017)

Laerte-se

Laerte-se

(2017)

Forever Pure

Forever Pure

(2016)

The Week Of

The Week Of

(2018)

Cop Watchers

Cop Watchers

(2016)

Vegas Baby

Vegas Baby

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.