Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rachel Divide

Documentaire, 2018, 104 minuten
The Rachel Divide
Rachel Dolezal, haar familie en haar critici praten over het nationale debat dat ontstond naar aanleiding van vragen over haar raciale identiteit.
De documentaire The Rachel Divide is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rachel Divide op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Rachel Dolezal haalde de krantenkoppen in 2015 toen haar biologische ouders onthulden dat ze blank was geboren maar zichzelf al jaren als zwart presenteerde. Het schandaal bracht haar ertoe uit haar rol te treden als hoofd van de NAACP. Ondanks de tegenwerking van het publiek en haar broer blijft Dolezal van mening dat zij een "transraciale" zwarte vrouw is.

The Rachel Divide op IMDB

Rachel Dolezal becomes an social phenomenon when she passes herself off as an African American and becomes the head of her local N.A.A.C.P. chapter.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Rachel Divide

Mitt

Mitt

(2014)

LoveTrue

LoveTrue

(2016)

Rodney King

Rodney King

(2017)

Laerte-se

Laerte-se

(2017)

The Week Of

The Week Of

(2018)

Cop Watchers

Cop Watchers

(2016)

Vegas Baby

Vegas Baby

(2016)

Forever Pure

Forever Pure

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.