Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rachel Divide

Documentaire, 2018, 104 minuten
The Rachel Divide
Rachel Dolezal, haar familie en haar critici praten over het nationale debat dat ontstond naar aanleiding van vragen over haar raciale identiteit.
De documentaire The Rachel Divide is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rachel Divide op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Rachel Dolezal haalde de krantenkoppen in 2015 toen haar biologische ouders onthulden dat ze blank was geboren maar zichzelf al jaren als zwart presenteerde. Het schandaal bracht haar ertoe uit haar rol te treden als hoofd van de NAACP. Ondanks de tegenwerking van het publiek en haar broer blijft Dolezal van mening dat zij een "transraciale" zwarte vrouw is.

The Rachel Divide op IMDB

Rachel Dolezal becomes an social phenomenon when she passes herself off as an African American and becomes the head of her local N.A.A.C.P. chapter.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Rachel Divide

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.