Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ranch

Tv-serie, 2020
The Ranch
Een voormalig footballfenomeen, zijn oudere broer en hun vader, die veehouder is, proberen samen een ranch op het platteland te runnen en met elkaar te leren leven.
De tv-serie The Ranch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Ashton Kutcher speelt samen met Golden Globe-kandidaat Sam Elliott in deze comedy die zich afspeelt op een ranch. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.The Ranch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ranch op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The Ranch is a TV series starring Ashton Kutcher, Debra Winger, and Sam Elliott. The son of a Colorado rancher returns home from a semi-pro football career to run the family business.

Acteurs in The Ranch

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals The Ranch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.