Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ranch

Tv-serie, 2018
The Ranch
Een voormalig footballfenomeen, zijn oudere broer en hun vader, die veehouder is, proberen samen een ranch op het platteland te runnen en met elkaar te leren leven.
De tv-serie The Ranch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Ashton Kutcher speelt samen met Golden Globe-kandidaat Sam Elliott in deze comedy die zich afspeelt op een ranch. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. The Ranch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ranch op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The Ranch is a TV series starring Ashton Kutcher, Debra Winger, and Sam Elliott. The son of a Colorado rancher returns home from a semi-pro football career to run the family business.

Acteurs in The Ranch

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals The Ranch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.