Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Real Miyagi

Documentaire, 2015, 81 minuten
The Real Miyagi
In deze documentaire zien we hoe karatemeester Fumio Demura deze vechtsport populair heeft gemaakt in het westen en zelfs Hollywood heeft beïnvloed.
De documentaire The Real Miyagi is uitgebracht in 2015 en duurt 81 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Real Miyagi op Moviemeter

In deze documentaire schetst Kevin Derek een portret van zijn sensei Fumio Demura. Demura immigreerde in de jaren 60 van Japan naar de Verenigde Staten met helemaal niets. In Amerika maakte Demura furore als martial arts docent van vele grote Hollywoodsterren.

The Real Miyagi op IMDB

Score: 7,3 van de 10

The life of Fumio Demura, the greatest karate master of a generation.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Real Miyagi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.