Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Real Miyagi

Documentaire, 2015, 81 minuten
The Real Miyagi
In deze documentaire zien we hoe karatemeester Fumio Demura deze vechtsport populair heeft gemaakt in het westen en zelfs Hollywood heeft beïnvloed.
De documentaire The Real Miyagi is uitgebracht in 2015 en duurt 81 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Real Miyagi op Moviemeter

In deze documentaire schetst Kevin Derek een portret van zijn sensei Fumio Demura. Demura immigreerde in de jaren 60 van Japan naar de Verenigde Staten met helemaal niets. In Amerika maakte Demura furore als martial arts docent van vele grote Hollywoodsterren.

The Real Miyagi op IMDB

Score: 7,3 van de 10

The life of Fumio Demura, the greatest karate master of a generation.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Real Miyagi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.