Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Redeem Team

Documentaire, 2022, 98 minuten
The Redeem Team
Na een schokkende prestatie op de Olympische Spelen van 2004 wil het Amerikaanse herenbasketbalteam het goedmaken en mikt op goud op de Spelen van 2008 in Beijing.
De documentaire The Redeem Team is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 98 minuten. Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Carlos Boozer, Mike Krzyzewski en meer verschijnen in de film. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The Redeem Team is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Redeem Team

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Redeem Team

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.
The Dads
In deze korte documentaire gaan vijf erg verschillende vaders uit vissen met de vader van Matthew Shepard en bespreken ze hun liefde, hoop en angsten voor hun transgender kinderen.
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Sly
Sly
Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.