Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth

Documentaire, 2017, 119 minuten
The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth
Terwijl een groep topatleten tijdens de Reebok Crossfit Games een felle strijd levert, duiken er vragen op over uithoudingsvermogen, doping en algemene kracht.
De documentaire The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth is uitgebracht in 2017 en duurt 119 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Meeslepend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In 2017 the fittest athletes on Earth took on the unknown and unknowable during four of the most intense days of competition in CrossFit Games history. "The Redeemed and the Dominant: ...

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.